logo transparent
gustav-bw-top

Nya fina cykelkläder!!

Visst är vi snygga i våra nya fina kläder och hjälmar??!
Igår hade vi utdelning av cykelkläder och hjälmar. Visst är vi snygga?? Nu kommer vi att synas på de skånska vägarna i våra fina blåa tröjor. På tröjorna finns alla våra guldsponsorers logotyper och vi är så stolta, glada och tacksamma för att så många företag ställt upp med minst 25 000 kronor vardera till vår insamling till förmån för Barncancerfonden Södra. TACK!!

Gustavs vnner72

Stort varmt tack till vår eminenta fotograf Carl Ljungberg som ställde upp och hjälpte oss att ta proffsiga bilder.

Familjedag på Sundspärlan
Just nu är vi i Gustavs Vänner i full färd med att planera inför vårt stora event som går av stapeln den 6 juni - på självaste nationaldagen och Gustavs namnsdag. Vi kommer att arrangera en familjedag för de cancersjuka barnen och deras familjer. Sundspärlan i Helsingborg står för lokalen och vi kommer att ha roliga aktiviteter både utomhus och inomhus. Det kommer att finnas något som passar alla. Lugna aktiviteter för dem som kanske inte orkar härja omkring och för barn med mycket spring i benen finns det möjlighet till mycket annat kul. Vi håller på att jaga sponsorer för mat, dryck, godis och spännande gåvor. Spännande va??!

Tour de Skåne
Den 16 maj kommer Tour de Skåne att genomföras. Gustavs Vänner är initiativtagare till detta arrangemang. Det är ett manifest mot barncancer som kommer att genomföras med delar av Team Rynkeby och Ride of Hope. Vi får också sällskap av Helsingborgsbaserade Jonster's Charity som är en Helsingborgsbaserad välgörenhetsorganisation, samt av Vänner för Livet som är en annan organisation som cyklar till förmån för olika välgörande ändamål. Våra insamlingar går till olika kassor men huvudsyftet är detsamma och tillsammans gör vi skillnad. Vår förhoppning är att samla ihop minst 100 cyklister fråns dessa organisationer som gemensamt kommer att cykla en runda om ca 15 mil där ett av stoppen blir Barnsjukhuset i Lund. Vi hoppas så klart att media ska uppmärksamma vårt manifest. Vi kommer att cykla från Sundstorget i
Helsingborg kl 9 på morgonen, så välkommen ner dit och titta när vi cyklar iväg :)

Tourdeskne

Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se