logo transparent
gustav-bw-top

Vilken fantastisk familjedag!!

Familjedag för cancersjuka barn på Sundspärlan 6 juni 2015.

På Nationaldagen, tillika Gustavs namnsdag ordnade Gustavs Vänner en familjedag för Barncancerfonden Södras medlemmar på Sundspärlan i Helsingborg. Med hjälp av bidrag från ett betydande antal sponsorer lyckades vi ordna en dag full med aktiviteter för olika åldrar och förmågor. Vi hade också engagerat våra vänner för att hjälpa till med logistiken vid de olika stationerna denna dag.

Sundspärlan ställde upp och lånade ut sina lokaler och det fanns massor med aktiviteter att delta i både utomhus och inne. Det var allt från hoppborgar, segway, skytte, fiskedamm, bokstavsjakt, cupcakedekorering, pyssel, traktoråkning, frisyrfixande och sminkning. Räddnings-tjänsten var på plats och det fanns både brandbilar och polismotorcykel och man fick chansen att prova att släcka eld om man ville. Ferrariklubben kom också på besök och kön ringlade sig lång för att få sig en åktur med en av de åtta fina bilarna.

       IMG 8428 1024x683            IMG 8453 1024x683
       Massor med godis till alla barn från Hemmakväll                             Känsla Hairdressing fixade fina frisyrer

       IMG 7988 1024x683            IMG 8457 1024x683
       Ferrariklubben var ett populärt inslag                                             Dekoration av cupcakes

       IMG 8038 1024x683            IMG 8067 1024x683                         Vårdhundarna var på besäk och visade sina konster                       Spännande att få släcka en brand!

     
             IMG 8488 1024x683               
Fina heliumballonger till de barn som ville ha
       
IMG 8086 1024x683
Åååh vad kul att så träffa den stoooora nallen!    
          
                                          IMG 8585 1024x683
                                                      Traktorn kom från Wideröra Gård

Gustavs Vänner bjöd också alla gäster på grillat och fika med en massa gott, både nyttiga och onyttiga saker.

Det kom nästan 300 personer varav de flesta var medlemmar i Barncancerfonden Södra. Dagen till ära hade våra guld- och silversponsorer med familjer bjudits in och dessa bjöds på morgonfika och en presentation av projektet och den verksamhet som Barncancerfonden Södra bedriver. De sponsorer som var på plats blev avtackade med ett fint diplom. Vi tycker att det känns roligt att så många sponsorer kom och besökte oss och fick se på riktigt vad det är de bidrar till - Alla våra sponsorer hjälper till att göra vardagen lite lättare för de sjuka barnen och deras familjer. 

IMG 8368 1024x683
                                                   Anne Lindeberg från Alli Förarutveckling mottog ett Guldsponsordiplom

En av dagens höjdpunkter var att Mats Sander, ordförande i Helsingborgs kommunfullmäktige kom, samt Sture Jacobson från Lions Club Vallåkra-Rydebäck och Olle Larsson ordförande i Helsingborgs Luciaförening. Tillsammans lämnade de över en check på totalt 35 000 kronor till Gustavs Vänner. Dessa pengar utgör överskottet från Helsingborgs Stads luciafirande samt en gåva från Lions Vallåkra/Rydebäck. En del av pengarna är öronmärkta för att renovera ett rum på Möllegården, som är Barncancerfonden Södras rekreationsgård på Österlen.

IMG 8306 1024x683                                                              Mattias Holgersson tar emot den stora checken


När familjedagen var över var det ett gäng väldigt trötta men lyckliga barn som åkte hemåt fullastade med goodiebags med massor med trevligheter i, heliumballonger, egendekorerade cupcakes, armband och varsin riktigt stor burk med lösgodis. Dagen blev mycket lyckad och vädrets makter fanns på vår sida hela dagen.

sponsortack Gustavdagen
Vi i Gustavs Vänner vill rikta ett stort och innerligt tack till alla företag och organisationer som var med och bidrog till att göra denna dagen möjlig!

Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se