logo transparent
gustav-bw-top

1 102 765 kr!!!

1 102 765 kr!!! Så mycket har Gustavs Vänner samlat ihop. Helt fantastiskt!

TUSEN TACK!!! Tack alla ni som hjälpt till att samla in pengar till Barncancerfonden Södra. Tack alla ni som hjälpt till att skapa uppmärksamhet kring barncancer och de cancersjuka barnen. Tack alla ni som hjälpt oss att hedra minnet av Gustav.

Checken 1
Dessa pengar kommer att användas för den mjuka hjälpen till de cancersjuka barnen. Barncancerfonden kan inte bota men de arbetar för att göra tillvaron lite drägligare för de drabbade barnen och deras familjer. Det kan innebära allt från leksaker till avdelningen på sjukhuset, biobesök, teaterbesök, syskonträffar, mamma- & pappakvällar, rekreationsresor och mycket annat.

Syftet med Gustavs Vänners välgörenhetsprojekt var att samla in pengar till Barncancerfonden Södra samt väcka uppmärksamhet kring barncancer och de cancersjuka barnen.

Tack vare alla sponsorer och givare har vi med råge överträffat våra insamlingsmål! Tack vare ett stort engagemang hos teammedlemmarna samt alla våra supporters har vi även lyckats med vårt mål att väcka uppmärksamhet. Vi har t ex

  • genomfört en fantastisk familjedag för de cancersjuka barnen
  • tagit initiativ till ett nytt unikt event; Tour de Skåne. Där cyklade vi tillsammans med flera andra välgörenhetsorganisationer genom Skåne till BUS i Lund, och skapade på så sätt rubriker i media.


Under det gångna året har vi även hedrat minnet av Gustav Holgersson, vi har tränat och mått bra, genomfört en cykelvecka i Italien på egen bekostnad och vi har haft kul tillsammans. Det har varit ett helt fantastiskt år! Vi känner oss otroligt stolta, glada och nöjda.

Nästa år kommer Gustavs Vänner inte att genomföra något stort välgörenhetsprojekt. Den ideella föreningen ”Gustavs Vänner” lever dock kvar och eventuella bidrag/insättningar/medlemsavgifter som kommer in fortsätter att gå oavkortat till Barncancerfonden Södra. Det är väl inte helt omöjligt att det kan bli några mindre välgörenhetsaktiviteter framöver, men vi lovar inget…

Men…Barncancerfonden Södra behöver fortsatt stöd! Därför vill vi uppmana er att fortsätta stödja föreningen. Barncancerfonden Södra kommer att ta över den grundplåt som Gustavs Vänner nu byggt upp och de kommer till exempel att kunna erbjuda sina företagssponsorer exponering samt tillgång till rekreations- och konferensanläggningen Möllegården på Österlen.

Vi hoppas att ni vill fortsätta stödja deras viktiga arbete för de cancersjuka barnen i regionen.

Mvh Anna & Mattias Holgersson,
initiativtagare till Gustavs Vänner


PS Extra stort tack till våra generösa sponsorer!

GV Sponsorer 1 2015-08-31GV Sponsorer 2 2015-08-31 

Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se