logo transparent
gustav-bw-top

Gustavs Vänner

Barncancerfonden SödraGustavs Vänner är en ideell välgörenhetsförening med syftet att stödja kampen mot barncancer och hjälpa barn med cancer. Gustavs Vänner samarbetar med Barncancerfonden Södra vilka arbetar med den mjuka hjälpen för de drabbade barnen och familjerna. Barncancerfonden Södras syfte är att göra den dagliga tillvaron lite drägligare för de drabbade barnen och familjerna. Läs mer: Barncancerfonden Södra.


Under perioden 1/9 2014 - 31/8 2015 drev Gustavs Vänner ett välgörenhetsprojekt med målet att samla in 500 000 kr till Barncancerfonden Södra. Resultatet blev ett insamlat belopp på 1 102 765 kr. Helt fantastiskt! Under 2015 genomfördes dessutom ett flertal aktivitetet för att skapa uppmärksamhet kring barncancer och de cancersjuka barnen. Bland annat genomfördes Tour de Skåne, ett cykellopp genom Skåne med BUS i Lund som slutstation. 150 personer från olika välgörenhetsorganisationer var med och cyklade. Under det gångna året har Gustavs Vänner genomfört en familjedag för de cancersjuka barnen. En rolig och uppskattad dag med massor av aktiviteter. Utöver allt detta så har Gustavs Vänner under projektet hedrat minnet av Gustav, teamet har tränat och mått bra, genomfört en underbar cykelvecka i Italien på egen bekostnad och vi har haft fantastiskt kul tillsammans.

Denna webb-plats beskriver både den ideella föreningen Gustavs Vänner och det välgörenhetsprojekt som genomfördes under 2014/2015. Läs mer: Om Gustavs Vänner


Adress

Gustavs Vänner
c/o Mattias Holgersson
Vässarögatan 42
257 33 Rydebäck

Bankgiro: 560-2719

Kontakt

Tel: 0708-965 975
Mail: info@gustavs-vänner.se
Webb: www.gustavs-vänner.se